Bag om tuttelut.dk

Hej, jeg hedder Anders og jeg er stifter og ejer af Tuttelut.dk

Jeg startede Tuttelut.dk i begyndelsen af 2020 med det udgangspunkt og formål, at jeg vil lave unikke og personlige baby- og børneplakater i øjenhøjde. Jeg vil give mine kunder den ekstra mulighed at kunne tilpasse hver enkelt plakat med f.eks. personlige navne, fødselsdato osv.

Til daglig driver jeg selv webshoppen og driften, men fra tid til anden inddrager jeg min bedre halvdel, Melissa, til at kvalitetssikre produkterne, samt pakning og forsendelse.

Jeg selv er uddannet grafiker fra Aarhus Tech, så denne verden er bestemt ikke ny for mig, da jeg også har arbejdet som grafiker i flere år.
Jeg har længe gået med en drøm om at starte mit eget, for at udforske den del, og det blev til virkelighed, efter at jeg, som et lille hobbyprojekt, startede med at lave børneplakater til venner og familie, og siden har haft stor efterspørgsel på netop disse personlige plakater.

Kvalitet & detaljeorienteret
Jeg sætter en stor ære i selv at producere disse børneplakater, og sammen med mit samarbejdende lokale trykkeri kan vi levere plakaterne i topkvalitet og lynhurtigt hver gang. Trykkeriet er tilmeld svanemærket og yderst kvalitetsbevidste i deres materialer, så hver enkelt plakat lever op til mine forventninger ift. kvalitet.

Hurtig levering
Jeg ved selv, at jeg gerne vil modtage vores pakker hurtigt, og det skal vores kunder naturligvis også opleve hos os. Derfor trykker jeg flere gange om ugen så din nye plakat kommer hurtigt hjem til dig, så du kan nyde godt af den.

Kundeservice
Tilfredse kunder er de bedste ambassadører for mig. Derfor kan du være sikker på at når du bestiller din personlige plakat, så vil du modtage din pakke i topkvalitet inden for få dage. Skulle der mod forventning opstå en “øv situation” så tøv ikke med at skrive til mig på info@tuttelut.dk, så vil jeg sørge for at finde den bedste løsning for dig.

Med venlig hilsen
Anders fra Tuttelut.dk
Indehaver