Navneplakater til børn

Stort udvalg i navneplakter til de mindste. Personliggør dine plakter efter egne ønsker. De bliver tilpasset med navn på barnet. En navneplakat er en perfekt gave til barnedåb eller som fødselsdagsgave. 

Unik og personliggjort dyreplakat til børn

De søde og dekorative dyreplakter til pige eller dreng har et unikt design som passer perfekt på f.eks. børneværelset, over puslebordet eller over sengen. Du skal blot skrive barnet fornavn og efternavn, og derefter modtager du en smuk personlig dyreplakat. Nemt og enkelt.

 

Dekorativ bogstavsplakat

Opgrader dit hjem med enkle og yderst stilfulde bogstavsplakter. De passer ind overalt i hjemmet lige efter dine ønsker. På disse søde plakater får du mulighed for at skrive navn og efternavn samt fødselsdato på plakaten, som gør plakten helt unik og personlig.

 

Smukke navnetavler

Special designet navnetavler efter dine ønsker. Her skal du blot indtaste hvilke bogstaver du ønsker der skal på plakaten. Du bestemmer selv antal bogstaver og farver.

Stjernetegns plakater

Hvilket stjernetegn leder du efter? Vi har designs i alle stjernetegn, så er det bare op til dig at finde den rigtige og vælge hvilken farve den skal have.
En stjernetegns plakat er en perfekt gave til barnedåb eller som fødselsdagsgave.

0