Læringsplakater til børn

Gør det sjovt og imødekommende for børnene at lære tal og bogstaver allerede i en tidlig alder. Det skal være spændende for de mindste at lære. Få nogle hyggelige og sjove stunder med en læringsplakat. Vi har lavet vores læringsplakter i børnehøjde, så vi kan være sikre på at de vil synes om det. Derudover er læringsplakaterne dekorative så de passer ind på ethvert børneværelse.

Alfabet plakater

Vi ved at en god start på livet er altafgørende. Derfor har vi udviklet disse alfabet plakater der møder børnene i øjenhøjde.
Plakaterne passer perfekt ind i børneværelset ved puslebordet, ved tremmesengen eller lige der hvor du har lyst til at placere plakaten

Tal plakat

Tilbring kvalitetstid sammen med dit barn med en tal plakat. Gør det til en hyggelig stund at øve med dit barn, for at styrke den kognitive forståelse for tal. Som forældre er det vigtigt at give barnet en god oplevelse med indlæringen som også vil smitte positivt af på din søn eller datters holdning til skolen.

Fødselsplakater

Helt unikke og søde fødselsplakater speciallavet til hvert enkelt barn. Disse plakater er perfekt som dåbsgave idet de er super aktuelle til det nyfødte barn. En fødselsplakat er helt personlig og kan følge barnet hele livet, som en vidunderlig ting at se tilbage på. Vælg mellem flere forskellige dyremotiver og farver.

Stjernetegns plakater til børn

Hvilket stjernetegn leder du efter? Vi har designs i alle stjernetegn, så er det bare op til dig at finde den rigtige og vælge hvilken farve den skal have.
En stjernetegns plakat er en perfekt gave til barnedåb eller som fødselsdagsgave.

Dyreplakater

De søde og dekorative dyreplakter til pige eller dreng har et unikt design som passer perfekt på f.eks. børneværelset, over puslebordet eller over sengen. Du skal blot skrive barnet fornavn og efternavn, og derefter modtager du en smuk personlig dyreplakat. Nemt og enkelt.

Bogstavs plakater

Vi ved at en god start på livet er altafgørende. Derfor har vi udviklet disse alfabet plakaster der møder børnene i øjenhøjde.
Plakaterne passer perfekt ind i børneværelset ved puslebordet, ved tremmesengen eller lige der hvor du har lyst til at placere plakaten

Bil plakater til børn

Seje bilplakater til børn og barnlige sjæle.

 

0